Qiss werk

Als ons werk je niet raakt, mist het zijn doel

Een uiting moet je raken. Of het nu een website, poster, Facebook post of winkeldisplay is. Anders mist het zijn doel. Daarom maken wij werk dat mensen in beweging zet. Dat ze inspireert. Dat ze motiveert om bij je te kopen of contact met je op te nemen. Dat doen we voor grote en kleine merken. En voor profit en non-profit organisaties. Hieronder vind je een paar cases, maar we laten er natuurlijk graag meer zien. Interesse? Bel of mail ons dan. Of kom bij ons langs in de kerk!

Veel bedrijven richten zich op een doelgroep en vergeten dat die doelgroep uit mensen bestaat. Jammer, want uiteindelijk wil je mensen bereiken en in beweging krijgen. Geen nummers. Of abstracte segmenten. Qiss is een marketingcommunicatiebureau dat zich richt op mensen. Of we nu een merk, website of folder ontwikkelen – het resultaat moet mensen in beweging krijgen.

We geloven bovendien dat je duidelijk moet zijn. Je kunt je boodschap nog zo creatief en roerend brengen, als je niet duidelijk bent, is iedere euro voor marketingcommunicatie weggegooid geld. Toch?

Van gedachten wisselen? Graag!

Zoek je een bureau dat je kan helpen met je merkontwikkeling, website of actiecampagnes? Of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over je marketing en communicatie? Praat dan met Randy, onze merkstrateeg. Bel hem op 020 589 29 29 of stuur een e-mail naar randy@qiss.nl

Neem contact op