Qiss specialisaties > organisatiestructuur

Organisatiestructuur veranderen? Qiss helpt met coaching en communicatie

Organisatie-structuur veranderen? Qiss helpt met coaching en communicatie

Flexibiliteit is een must. Voor veel bedrijven geldt zelfs: mee veranderen of het loodje leggen. Je moet alleen wel de juiste organisatiestructuur hebben om steeds mee te kunnen buigen. Door zowel directieleden als medewerkers te coachen, helpt Qiss jouw bedrijf op weg. Zo bouwen we aan sterkere teams, een sterker merk en een flexibel bedrijf dat tegen een stootje kan.


Organisatiestructuur veranderen = mensen veranderen

Iedere medewerker is een bouwsteen die jouw merk en bedrijf versterkt. Maar hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers het maximale uit zichzelf halen? Dat ze meegaan in verandering? En dat ze de missie van jouw bedrijf uitdragen? Omdat ieder bedrijf en ieder mens anders is, maken we een plan op maat om binnen jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk tot verandering te komen.

Efficiënt veranderen

Een organisatiestructuur veranderen, betekent dat je mensen moet veranderen. Daarom coacht Qiss individuen. Zowel directieleden als medewerkers. Dat doen we op basis van DISC-profielen en de ‘golden circle’ van Simon Sinek, die we toepassen op de Qiss manier. No-nonsense. Recht voor zijn raap. En direct uitvoerbaar.

organisatiestructuur

Van gedachten wisselen? Graag!

Zoek je een bureau dat je kan helpen met het veranderen van je organisatiestructuur? Of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Praat dan met Randy, onze bedrijfsstrateeg. Bel hem op 020 589 29 29 of stuur een e-mail naar randy@qiss.nl.

Neem contact op

Communicatie over de organisatiestructuur

Natuurlijk nemen we de interne en externe communicatie mee om je nieuwe organisatiestructuur kracht bij te zetten. En om ervoor te zorgen dat je blijvend resultaat boekt, plannen we gesprekken in om ook na afloop van het verandertraject vinger aan de pols te houden en waar nodig bij te sturen. Zo vind je bij Qiss alles onder één dak om efficiënt én blijvend veranderingen door te voeren.